Sorry, it’s Over! L’empresa que talla les relacions per tu

Sorry-Its-Over-logoLes xarxes socials em són una font d’inspiració. Aquests dies he topat amb un parell d’històries a la xarxa que potser no tenen relació entre elles, però les vull compartir igualment.

La primera història és l’existència de l’empresa australiana “Sorry, it’s Over” creada per la infermera Kristy Mazins, qui diu estar acostumada a donar males notícies després de tants anys fent aquesta tasca. L’empresa et proposa fer-te la feina de deixar una relació amorosa amb un missatge de text, una trucada, una carta en mà… Segons la tarifa que paguis tindràs un servei o un altre, pots incorporar flors, bombons… el que estiguis disposat/da a pagar per no donar la cara.Sorry it's overKristy ofereix dir amb suavitat, formalitat i no ferint a la persona el que a moltes persones els costa expressar, “Ho sento, s’ha acabat”. Al web expliquen que ningú vol haver-se d’enfrontar a plors, crits, súpliques de “dona’m una altra oportunitat”… El seu lema és “Mai no és fàcil separar-se, així que deixa’ns a nosaltres fer la feina bruta”.

Espero que si algun dia m’han de deixar, tinguin el valor de dir-m’ho a la cara, i veure’m plorar o riure, expressar-me vaja, i sinó pagaré a alguna empresa perquè rebi la notícia en nom meu…

Sorry it's overLa segona història es tracta de les fotografies que penja la model Megan Fay de 21 anys a Instagram, una xarxa on és molt activa… Diguem-ne que la Megan no s’esforça per aparentar que la seva vida és glamurosa les 24 del dia, i tot i que hi ha fotografies molt boniques i ben disposades, moltes altres són fotografies amb cares estranyes, ganyotes, mals angles… i això m’ha cridat l’atenció. No li importa pujar fotos que ningú compartiria (jo tampoc, hehe), potser ella s’ho pot permetre, el tema és que m’ha agradat molt el seu lema: “En realitat, tot el món pot ser lleig”. Doncs sí, també tenim dret a ser lletges, a quedar malament a les fotos, a no ser fotogèniques, a mirar cap a l’altra banda… és com una frase que alleugereix el pes d’haver sempre de quedar bé…

Fay no repeteix un selfie 50 vegades fins que li queda bé, sinó que puja unes fotografies reals en situacions quotidianes i amb els cabells bruts si és que els té bruts… Admet que el cos s’ha sexualitzat en extrem al llarg de la història de la publicitat, i tot i que treballa per la controvertida marca American Apparel, diu que és hipòcrita ofendre’s només amb els anuncis d’aquesta firma…

Model Megan FayMegan FayMegan FayMegan Fay 3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s