Sigues sexy però no sexual!

Sé sólo fea“Sé Sólo fea” Aquest és el lema d’un gimnàs Fit Factory a la localitat de Ronda. Ens demana que no posem més excuses i que ens tonifiquem el cos per ésser només lletges.

A l’entrada de les instal·lacions és la publicitat que han escollit posar per motivar-nos a suar i suar fins que el nostre cos sigui com el de la foto, i així ens guanyarem el dret a que ens mirin el cos, com a mínim, perquè la nostra cara, no té remei, o no és cosa seva…

Segons un empleat del gimnàs, aquest cartell el posen només per a promocions especials i tenen l’objectiu de fer broma. Afirma que també tenen la versió masculina amb el lema “sé sólo feo”. Aquest cartell amb la silueta d’una dona, que en comptes de mans té unes peses, ens proposa la primor i marcar músculs com a fita per a l’èxit i la bellesa.

És un exemple més de publicitat sexista, ho sé, això no s’acaba mai… i és que aquests missatges sí que són un gran pes per aixecar, un pes que esgota, que causa llàgrimes i suor. Proposo un lema que digui “Sigues només tu”! I amb un mirall que ens reflecteixi com som, sense patrons, sense motlles, així com per ser una mica més positiva mentre em menjo un tros de xocolata amb ametlles sense ni un quilogram de culpa…

Com trobar l’equilibri entre ser sexy però no sexual? Ens fan moure entre aquests dos paràmetres enganyosos i no podem posar excuses. Hi ha vida més enllà de ser “sexy” i “sexual”, però deu ser en una altra dimensió…

El bloc Capotei ha fet un recull d’algunes portades de CD passades per Photoshop que regulen el vaivé entre ser “sexy” però no “sexual” amb l’adaptació de les fotos als països de venda dels àlbums musicals. Així ens hem de veure… ( o no).

Mariah Carey

Lady Gaga

Christina Aguilera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s