La meva Barbie es masturba

Hello BARBIEEstà a punt se sortir al mercat la “Hello Barbie”. Què la fa diferent de les altres nines de Mattel? És una Barbie espia! Té una connexió wifi i un software de reconeixement de veu que li permet espiar el que està passant… Us explico: S’apreta un botonet que té la nina i la veu s’envia al servidor de l’empresa que l’emmagatzema, processa l’àudio i envia una resposta personalitzada. Quan més el fas servir més et coneix la nina i més ajusta les seves respostes. Aquesta informació la vendrà Mattel a d’altres empreses? És una porta oberta a la publicitat encoberta? Volem que la conversa de les nostres criatures les guardi Mattel?

Com avui se celebra el dia de la poesia catalana a Internet #jollegeixo, una iniciativa (impulsada per la UOC l’any 2011) que vol fer visible a la xarxa la qualitat i la vitalitat de la poesia en català, i mostrar com n’és de valorada i estimada pels seus lectors i lectores jo proposo comprar una Hello Barbie i enviar-li poemes. I després tornar-la a la botiga perquè et tornin els diners!

La meva Barbie es masturba,
la vaig enxampar abans d’ahir,
no la vaig destorbar,
necessita intimitat.

Li regalima flux cama avall,
em taca la catifa.
Ho netejo amb amor,
La miro,
Es continua tocant.

La meva Barbie es deleix,
carícies, tant li és el context.
A Mattel, no l’entenen,
la portaren a l’outlet…

Li regalima saliva coll avall,
em taca el sofà.
No la vaig a destorbar.
necessita intimitat.

Barbie PunkHi ha una soledat que no ens han explicat. Hi ha un espai necessari en el que la soledat importa. En el que la soledat és amiga.

Estar sola per conrear la vivència singular d’estar viva. Existeix un moment en el què no et veu ningú. Un lloc que no és enregistrable, fotografiable, un espai inaccessible. Quan ocorre, és fugaç però intens. No voldria viure sense l’oportunitat d’estar sola.

Quan estic sola, inspiro aire i el deixo anar amb els ulls tancats, i és una sensació única, peculiar. La solitud no és una catàstrofe gravitatòria, és una llibertat. Ens cal reclamar un aïllament volgut, un retir meditat, un indret per descansar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s