¿CULO O TRATO? ¡TOMA CASTANYAAA!

Voleu que el nostre cos estigui proporcionat, i en una hora modelar-nos, tensar-nos i allisar-nos.Cuerpo DesproporcionadoVoleu que complim l’última tendència i esculpir-nos la figura amb alta precisió per eliminar-nos els dipòsits de greix que deformen la nostra silueta. Voleu reduir-nos la cel·lulitis i atenuar les nostres flacciditats. Voleu remodelar-nos el cos, i que després fem vida normal.

En la primera fase ens bombardejareu els dipòsits de greix, ens travessareu la pell i ens desintegrareu part dels dipòsits de greix seleccionats perquè se’ns contragui la pell i s’atenuï la flacciditat. Visualitzareu el nostre interior per conèixer l’estat de les zones a tractar per eliminar-les.

A través d’una incisió eliminareu els dipòsits de greix antiestètics que hagin pogut resistir al procediment anterior descrit i l’excedent de greix que el cos no hagi pogut expulsar. Finalment, ens fareu un massatge amb un rodet motoritzat per homogeneïtzar la superfície de la pell. (Traducció adaptada del text de la fotografia)

Per optar a aquest circuit de processament càrnic, pagarem la visita diagnòstica de 30€ i després la intervenció que oscil·la entre 2000€ i 3000€. Després, com la noia de la fotografia podrem anar pel carrer ensenyant de cintura cap per avall perquè tothom ens comparteixi amb l’etiqueta: #Greixdesintegrat #Culproporcionat…

I què passa amb els culs desproporcionats? Amb els cossos flàccids, amb els dipòsits de greix que no volen ser eliminats… què passa amb els cossos que s’expressen d’una altra manera i són criticats fins a l’extrem?

L’artista Iiu Susiraja de Finlàndia amb els seus autoretrats busca enfrontar la persona espectadora amb els seus prejudicis sobre els cànons de bellesa imperants. Basa la seva obra en la quotidianitat, sense filtres ni postures egòtiques, per reflexionar sobre el paper de la dona a la fotografia. S’autoretracta penjant sabates de taló en els seus genolls, o en una cinta de córrer amb dues barres de pa al cap.

SusirajaSusiraja 2

Li diuen que es busqui un treball de veritat… I és que hi ha quelcom de pertorbador en contemplar dones actuant lliurement en els seus espais, sense regles estètiques.
http://www.iiususiraja.com/galleria/hyva-kaytos/

Reduir, modelar, eliminar, suprimir… verbs sedants que estan anestesiant la nostra creativitat, les nostres formes, la nostra força, el nostre sentiment crític, la nostra eròtica, les regnes de la nostra llibertat i els nostres culs.

No som uns forats. Per vendre cotxes de segona mà no compareu els automòbils amb els nostres anus. No utilitzeu els nostres culs per vendre cremes hidratant per a la cara. No volem recollir merda de gos pel carrer i que ens mireu el cul perquè la ciutat sigui bonica… No volem que convertiu els vostres culs en els nostres pits. Volem que us n’ aneu a prendre pel cul, vosaltres.

Aston MartinClarins

City of BelgradeSamarreta cul-pits

One thought on “¿CULO O TRATO? ¡TOMA CASTANYAAA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s