El meu cos, les meves regles!

Tampax FishEstimats Tampax&Evax que teniu els següents lemes:

Evax Liberty: “Líberate de la regla”
http://www.evaxtampax.es/liberate-de-la-regla-con-evax-liberty
Tampax: “Con Tampax Pearl no hay reglas”

Volia explicar-vos el meu amor per la regla, amor per les coses que són naturals i signe de salut en el meu cos de dona. Tinc 33 anys i la regla em va venir als 14. Més de 200 regles m’han acompanyat durant aquests anys. No vaig tenir la regla durant tres mesos perquè estava molt prima, estava molt espantada i no sabia què fer perquè arribés. Quan per fi va venir em vaig sentir molt bé, i alliberada…

He tingut regles molt doloroses, com la d’aquest mes, regles màgiques, regles que m’han tacat els pantalons, regles de mar i de muntanya, orgasmes amb regla… una mica de tot, vaja, però en cap moment he desitjat no tenir la regla, perquè no tenir-la i alliberar-me d’ella no té cap sentit en el meu cos.

La vostra companyia Procter & Gamble  ha admès experimentar amb animals. De vosaltres sí que ens hauríem d’alliberar…  Jo no ho sabia això de l’experimentació, m’ho va dir la meva mare fa poc, com em va dir quan em va venir la regla que no m’espantés que era quelcom bo i natural. En cap cas em va dir que m’alliberés d’ella, o que era millor que no la tingués. Experimentar amb el que és viu, sa, propi no és la vostra feina. Penseu en quants dels vostres tampons i compreses són deixalla d’aquest món, residu de les parets vaginals i del sòl fèrtil i aigües marines…

Al vostre web, a l’apartat de consells sobre la regla, n’hi ha dos que especialment em criden l’atenció:
-Acepta la menstruación con naturalidad, puesto que es un síntoma de salud en la mujer y una prueba de que te estás desarrollando correctamente.
Si l’he d’acceptar amb naturalitat, perquè he de fer com si no hi fos?

-No permitas que la regla afecte a tu estilo de vida.
Doncs jo sí que ho permeto, perquè quan tinc la regla és un moment en el que sí es veu afectat el meu estil de vida, i està bé que així sigui. Perquè forçar el cos a fer les mateixes activitats que en un altre període del mes em sembla que és no respectar-lo, per tant, l’escolto i li dono el repòs o l’activitat enèrgica que em demana.

Tampax Leaks Shouldn't Nuovo Tampax
Al llarg de la història a les dones se’ns ha menyspreat per menstruar. Se’ns ha apartat de la comunitat durant els dies de regla, se’ns ha obligat a fer banys exhaustius per purificar-nos, se’ns ha negat l’entrada a temples, piscines, per sagnar.

Se’ns ha robat el significat de la paraula menstruar relacionada amb els cicles de la lluna, la primera forma de medir el temps, les dones van establir els primers calendaris marcant el temps a partir del seu cicle menstrual.
Ara no ens digueu que gràcies a vosaltres NO HI HA REGLA…

Tampax Valentine's Day

I per seguir pensant en la publicitat i la regla…

PD: Fer una festa de celebració de la regla no és un càstig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s