“Señor, dame fuerzas … para pegarle suave”. Oració golfista

Elizabeth DicksonElizabeth Dickson té 28 anys i és model. Tot i que a primera vista la feina de model no està considerada una professió perillosa, la noia va patir un accident que li ha deixat una lesió important al cul. Què va passar?

Durant un torneig de golf a Califòrnia, van demanar a la model que s’estirés a terra amb les cul enlaire per tal de gravar com el periodista Kevin Klein colpejava la pilota…

El periodista, contra tot pronòstic va colpejar fort la pilota, i sense cap punteria perquè amb el pal va donar un bon cop a la noia, en comptes de a la pilota. L’impacte li va provocar un blau molt gran… L’Elizabeth ha denunciat “Playboy” que podria arribar a pagar-li fins a 360.000 euros d’indemnització. Ella ha al·legat que ha patit “lesions corporals greus i algunes fins i tot permanents”. Suposo que és el risc que corres en oferir el cul per aguantar pilotes.

Elizabeth Dickson

Acudit:

Los cuatro miembros de una partida de golf estaban comparando lo que tenían que hacer para conseguir que sus mujeres les dejaran ir a jugar los sábados por la mañana.
Uno decía: “Yo tengo que comprarle a mi mujer alguna cosa de joyería cada año.
Otro dijo: Yo tengo que comprarla un coche nuevo cada año.
El tercero dijo: Yo tengo que llevar a mi esposa a Europa todos los años.
El último exclamó: ¡Con mi esposa es más sencillo!. Yo sólo me levanto cada sábado por la mañana y la pregunto, bueno cariño, ¿juego en el campo de golf o jugamos dentro de casa? Ella siempre contesta, “llévate el jersey cariño que hace frío fuera.

Una nena del Iemen, república de la península d’Aràbia al sud-oest d’Àsia, va morir per les ferides internes patides durant la seva nit de noses. No és l’única. Es va casar amb un home 5 vegades més gran que ella. Aquesta desagradable costum de casar-se abans dels 15 anys perquè algú ha pagat uns quants dòlars per tu afecta a més d’un quart de la població femenina del Iemen. És una notícia antiga però que he volgut rescatar per posar de manifest la vulnerabilitat perpètua de les dones en la que ens volen colar pilotes per totes bandes.

Casaments surrealistes d’homes que penetren nenes petites que les han comprat a famílies pobres, una tradició esgarrifosa en molts països i reflex d’una manca de consciència de la cura de la nena.

Casament nenes

Moltes organitzacions treballen per acabar amb aquesta pràctica, però en països tan empobrits, vendre’s la filla sembla una alternativa suculent per portar-te després quelcom a la boca.

“El muerto al hoyo y el vivo al bollo”.
Vull dir, la dona al hoyo y el hombre al bollo.

Marion Fayolle

Il·lustració de Marion Fayolle

4 thoughts on ““Señor, dame fuerzas … para pegarle suave”. Oració golfista

  • Doncs sí Sílvia, tens raó. A mi em genera molt malestar tot això. Per això escric, procuro aportar una mica de reflexió sobre com és tractada la dona i com ens deixem tractar, assumint la responsabilitat també que ens pertoca.

   Continuem treballant plegades per ser més crítiques, conscients i valentes per canviar les coses!
   Petons i gràcies per la teva aportació!

   M'agrada

 1. la fotografia de palestina (homes grans amb nenes) no es correspon amb allò que estàs explicant. Es costum allà que siguin les nenes d la familia les que acompanyen als seus parents a la cerimónia. Les dones que es casaran amb ells son altres… no es costum a Palestina casarse amb nenes.

  M'agrada

  • Hola Paula,

   Moltíssimes gràcies per la teva aclaració. Vaig agafar aquesta foto per la seva qualitat sense parar atenció a la bandera del país. Les altres que probablement sí ilustren el que explico no es veien gaire bé. T’agraeixo molt la teva observació perquè lectores com tu feu del meu blog un lloc més concret i verídic. Una forta abraçada 🙂

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s