L’ABC de les ximpleries…

Amants3 notíces fresques:

A) Wife School és una escola per a les dones casades del Regne Unit que ensenya a ser la dona perfecta per conservar el matrimoni. Sarah J. Symonds en dóna classe, ella és una escriptora famosa per parlar de la infidelitat i de l’experiència de ser l’amant, l’altra dona… La clau d’un compromís feliç, diu, recau en pensar-se com “l’amant” i no “la dona de”…

Aquestes classes parlen sobre com evitar que ens siguin infidels… i els consells són de l’estil del manual de la buena esposa que ja coneixem…

Guía buena esposa

1. Sigues la mateixa persona amb la que es va casar – Es va casar amb tu per una raó, ell t’estima, així que assegura’t de no convertir-te en una altra dona tan aviat com has menjat el pastís de noces!

2. Segueix sent maca – No agafis pes, no t’acomodis i vesteix-te bé. Tenir un bon aspecte t’ajudarà a sentir-te millor, a més de fer que el teu marit només tingui ulls per a tu.

3. Escolta’l i estigues atenta – Mostra interès per ell i pel seu dia a dia. Assegura’t de romandre desperta fins a tard per passar temps amb ell després d’un dia dur. Fins i tot si estàs cansada. Pregunta-li com li ha anat a la feina abans d’explicar-li els teus problemes (però no massa).

4. Cuida la comunicació, és un art – coqueteja amb ell durant tot el dia, ja sigui a través de missatges, correu electrònic, telèfon (això és el que totes les amants fan amb els vostres marits). Cal ser divertida i una nova amant. No el renyis! En última instància has de fer que VULGUI tornar a casa per estar amb tu, no que HAGI de tornar.

5. Tingues intimitat amb el teu marit tots els dies – preferiblement sexual, sí. Fins i tot quan no et ve de gust, hi ha altres coses que pots fer. Si no et fiques al llit amb el teu marit, et garanteixo que una altra acabarà fent-ho! Fins i tot una abraçada o un petó seran benvinguts si no tens ganes de sexe, però algun tipus d’intimitat és essencial.

6. Posa més amistat en la teva relació – Relaxa’t en el tema del romanticisme. Considera el teu home com el teu millor amic, així com el teu amant. D’aquesta manera pots realment ser la mateixa i estar relaxada al seu voltant, igual que faries amb les teves amistats.

7. Acaricia el seu ego, i altres parts del seu cos – Els homes volen sentir-se com a homes. Volen sentir-se necessitats i desitjats. Digues-li quant l’ aprecies, sobretot quan fa alguna cosa bé. Fes-li saber que el respectes com a home. I toca’l. Sigues tàctil amb ell.

8. Sigues sexy – Si t’agrada portar xandall, assegura’t de canviar-te abans que torni a casa després del treball. Posa’t alguna cosa sexy. Ah, i no oblidis de depilar-te les cames i altres parts.

9. Crea ambient – Crea ambient perquè gaudeixi quan arribi a casa. Il·luminació tènue, espelmes perfumades i música. Potser un bany calent i un got de vi per gaudir junts. Amaga les joguines dels infants, i qualsevol altre detall que impliqui descuit o desordre.

10. Organitza bé el teu temps – Mai deixis que els infants ho signifiquin tot en la teva vida. L’única cosa que aconseguiràs el teu marit de tu. Tracta d’organitzar el teu temps de forma sàvia perquè quan us trobeu a casa, tinguis temps per a ell. Les parelles que no mengen juntes o que no passen la nit juntes generalment es distancien. No permetis que s’allunyi o que se senti sol, sense voler estaràs creant espai per una altra en la seva vida.

11. Cuina – Passa menys temps a la cuina i més temps a l’habitació, ja que el camí al cor d’un home no és a través de l’estómac, en realitat és més per sota del cinturó! Un menjar calent agradable no requereix hores d’esclavitud. Cal ser aventurera en el tema gastronòmic, si és que te n’ocupes tu, però més encara en el dormitori.

12. Mantingues la teva pròpia identitat – MAI siguis una catifa per al teu marit. Has de ser una dona forta, i fes-li saber que si alguna vegada et maltracta o t’enganya, no ho toleraràs Ensenya-li que t’ha de respectar i que et perdrà si t’enganya. A més, tingues la teva pròpia vida i els teus propis interessos, perquè siguis molt més que només “la seva dona”. En cas contrari, no tindràs res per explicar-li o no podràs sorprendre’l. Hauries d’estar disposada a treballar per a una relació, però mai patir per ella.

Em penso que el text ja es comenta solet…

B) El Patriarca de l’Església Ortodoxa russa va afirmar el passat dimarts que “el feminisme és molt perillós”, ja que “proclama una pseudo llibertat per a les dones perquè siguin posades per sobre del matrimoni i la família”.  També argumentava que “La ideologia feminista no se centra en la família o en portar fills al món, sinó en una funció diferent de la dona que se situa contra els valors familiars”.

“Probablement no és casualitat que la majoria de les líders feministes siguin dones solteres”, va afegir, abans de defensar que les dones participessin en negocis o en l’economia, sempre que aquestes ocupacions no entressin en conflicte amb els valors familiars. El patriarca ha ressaltat que “les dones han de ser abans de res el centre de la vida familiar, les guardianes de la llar”, si bé va puntualitzar que això no significa que siguin inferiors als homes…

A més, ha lloat a les dones “per realitzar les tasques domèstiques i acudir al treball” i ha afegit que “això demostra que poden ser bones dones i mares i treballar al mateix temps pel ben comú si les seves prioritats són establertes de forma correcta”.

Patriarca

C) El Foro Español de la Familia ha posat en marxa una campanya contra el divorci. El seu president: Benigno Blanco assegura que ” la regulación legislativa del matrimonio no nos satisface por la reforma del año 2005 del matrimonio homosexual y la del divorcio express, pues va contra el compromiso de estabilidad que nosotros creemos que adquirimos cuando nos casamos”. Així doncs s’estan mobilitzant perquè es reguli un altre tipus de matrimoni, només entre homes i dones, amb vocació d’estabilitat i obert a la vida. Així que proposen dues opcions diferents de matrimoni:

-Matrimoni totalment indissoluble.
-Matrimoni dissoluble però amb moltes més exigències que el divorci exprés ja que va en contra dels compromisos que s’adquireixen en casar-se.

Estan treballant per sol·licitar una ILP (Iniciativa Legislativa Popular), estratègia acordada al IV Congrés del Foro Español de la Familia, que va tenir lloc a Madrid l’octubre de 2012 amb el nom de El matrimonio sí importa, el divorcio no es la solución que va ser innagurat per Salomé Adroher, titular de la Secretaría de Servicios para la Familia y la Infancia del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Després d’aquestes tres notícies hi ha algun dubte que el bé comú és el feminisme?

Sam tócala

10 thoughts on “L’ABC de les ximpleries…

    • Gràcies Poli! Hi ha bastanta informació però m’han semblat temes relacionats i que mereixien ser comentats i visibilitzats. Quina notícia et remou més?
      Una abraçada!

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s