Live your fantasy?

Lauren Jackson és una mare obsessionada amb que la seva filla guanyi el concurs de bellesa infantil de Michigan, als Estats Units. La seva obsessió ha arribat a l’extrem de sotmetre la nena a una sessió de bronzejat amb spray a la setmana, bé, va començar quan tenia 2 anyets a fer les sessions!

A més, la mare li procura molts altres tractaments estètics i de bellesa, fins a un valor de 5000 dòlars mensuals. Jackson contracta una professional del maquillatge per a cada concurs en el que competeix, per tal que li apliquin de la millor manera el pintallavis, el rímel, li deixin la pell amb un to uniforme, etc.

La mare ha afirmat però que creu que ha mantingut la Savanna en el camí correcte ja que mai consideraria aplicar-li Botox o fer-li la cirurgia estètica, i riu mentre afirma que la nena fa servir més maquillatge que ella! Ui sí, quina gràcia!

D’altra banda, i seguint parlant de nines, ja sabem que les proporcions de la Barbie s’han qüestionat anteriorment perquè són poc naturals. En cas de ser humana, mesuraria 1.82 metres, pesaria 49 quilos i tindria una cintura de 45 cm. Una dona real, vaja…

L’artista Jason Freeny va mostrar un costat de la Barbie que mai s’havia vist, ensenyant l’anatomia d’aquesta nina tan famosa…

 

I així estem… creixent amb nines, tractades com a nines…

Aquest és un anunci de REDTAPE que anuncia sabates masculines.

 

I per últim, la capçalera de Google per commemorar el Dia Universal del Nen. I el de la Nena?

Article dedicat a la Vanessa Soria per ser una Deseducadora Social i al seu alumnat 🙂 Quan les imatges valen més que mil paraules…

6 thoughts on “Live your fantasy?

  • Muchas gracias! Me alegra mucho que lo pasarais bien. Espero que os sirviera alguna idea para encontrar vuestro camino en este laberinto de la educación social! Si necesitas algo, cuenta conmigo.
   Un abrazo! 🙂

   M'agrada

 1. ja havia sentit a parlar de tot aquest escàndol real que fan amb les seves propies filles…

  moltes gràcies per l’energia que ens vas deixar anar…

  cuida’t!!

  M'agrada

  • Hola!
   Malauradament el cas que explico no és aïllat. Els concursos de bellesa cada vegada comencen més aviat i fan de les nenes unes nines… Ja des de petites obligades a complir uns cànons, uns patrons… que les porten a no gaudir lliurement de la infantesa. Jo preferiria que les mares miressin aquest vídeo en comptes de portar-les a fer sessions de raigs uva…

   Fins aviat i gràcies a vosaltres per l’energia! 🙂

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s