Per crear el sabor perfecte deixem que les gotes de les nostres begudes corrin sobre el pit d’un tipus de dona molt especial…

Barneys, una cadena de botigues de luxe està transformant en la seva última campanya les icones de Disney en icones vestides per grans dissenyadors amb un cos molt i molt prim. L’activista Ragen Chastain no ha dubtat a liderar el moviment ‘”Leave Minnie Alone”, o sigui: “Deixeu la MinniE en pau”. El que es qüestiona a Barneys és el perquè d’haver d’extremar el cos prim com a ideal de bellesa, i posa de manifest, una altra vegada, la pressió que senten les nenes i les dones joves per arribar a aquest model irreal. En la primera imatge es veuen les icones súper conegudes amb un posat alegre i saludable. En la segona imatge, que curiosament ha canviat d’ordre presentant al mig la figura masculina d’en Pluto, les icones es mostren amb un to seductor i amb uns cossos que disten molt de ser saludables. La petició per deixar les icones tranquil·les ja compta amb més de 140.000 signatures de suport.

I la polèmica torna a saltar al voltant d’una campanya de publicitat… Es tracta de l’empresa alemanya de licors: G-Spirits que ha començat a comercialitzar un nou producte sota aquestes premisses:

“G.Vodka No.1”, un whisky, “G.Whisky No.1”, i un rom, “G.Rum No.1”, d’edició limitada el reclam de la qual resideix en que abans de ser embotellat, el líquid en concret ha estat abocat per sobre del pit nu d’una model. Les seleccionades per a aquesta estratègia comercial han estat Alexa Varga, Evelin Aubert i Amina Malakona. La jove Amina de 23 anys, a qui se li vessa el rom pel pit
diu que “És fantàstic que el focus sigui la bellesa de la dona; estic orgullosa de formar part de la campanya”.

Els responsables de l’empresa afirmen que el líquid, a més de tenir un excel·lent sabor ha de transmetre sensacions intenses. “Per a nosaltres no hi ha res millor que l’erotisme d’una dona bella. Per això, per crear el sabor perfecte deixem que les gotes de les nostres begudes corrin sobre el pit d’un tipus de dona molt especial, que s’identifica amb cadascuna de les tres propostes”, detallen al seu web.

G-Spirits té previst llançar unes 5.000 ampolles per varietat, és a dir, 2.500 litres d’alcohol, amb un cost proper als 140€ i amb una etiqueta en la qual apareix la model corresponent amb el tors nu. No obstant això, asseguren que el procés no es farà d’una sola vegada -“nosaltres produïm quantitats més petites, segons la demanda”-, i que compleix amb tots els requisits imposats per Sanitat.

UN FÀSTIC BEURE I VEURE AQUESTES COSES.

2 thoughts on “Per crear el sabor perfecte deixem que les gotes de les nostres begudes corrin sobre el pit d’un tipus de dona molt especial…

 1. Un fàstic la manipulació de les dones…Excelente artículo denunciando el mal gusto, comercio e insana utilización de la mujer como objeto remodelado (pechos operados, extrema delgadez, etc) donde la persona, el ser humano no existe…capitalismo atroz y alcohol…El equilibrio de esta sociedad ¿donde está y a donde va?…

  M'agrada

  • Gracias Lola,

   Buena pregunta la de a dónde va nuestra sociedad… o suciedad… quizá allá a donde las personas la llevemos. ¿Cuán equilibradas estamos nosotras después de tanta presión mediática?, ¿Cómo nos enfrentamos a la crisi de valores y del sentimiento de amor comunitario?, ¿Cuando nos dejamos un tiempo para reflexionar, para ser nosotras mismas, para reordenar nuestras prioridades?…

   El exterior no nos acompaña, por eso hay que buscar las fuerzas internas para seguir con la cabeza bien alta ante toda esta marea de egos que no se endulzan ni pasando por un millón de pechos operados…
   Un abrazo! 🙂

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s