El cos femení té els mecanismes necessaris per aturar tot allò…

Todd Akin, congressista del partit republicà dels Estats Units és contari a l’abort. Contrari també en el cas d’una violació. Al parlar sobre el tema ha efectuat unes declaracions molt poc encertades, va dir el següent: “En primer lloc, segons el que em sembla entendre dels metges, és que és inusual un embaràs després d’una violació. Si és una violació legítima, el cos femení té els mecanismes necessaris per aturar tot allò”.

Señor Akin: Primer pregunta: amb quin equip de metges parles? Segona pregunta: En quin cas una violació és legítima? Tercera pregunta: De quins mecanismes parles que permeten a la dona tancar la vagina i evitar una violació? Última pregunta? Ets inútil?

En un país on es produeixen 32.000 embarassos no desitjats per violació a l’any Todd Akin acolliria a aquests nadons com a futurs americans i americanetes amb les mans obertes perquè el votin, no?

Més preguntes polítiques:

Primera pregunta a Ana Botella: Ets inútil?

L’alcaldia de Madrid acaba de renovar l’ordenança que regula les concessions de taxis de la ciutat, posant més difícil el fet d’accedir a tenir una llicència, tenir la ESO, no vestir xandall ni sandàlies, i el més indignant de tot: NO poder ser taxista si vius amb el VIH/sida. Una ordenança d’aquestes característiques és discriminatòria i inacceptable. Es justifica en atribuir que són malalties infecto-contagioses. Sembla que a qui li cal la ESO és a les persones que no han estudiat les vies de transmissió del VIH, que en cap cas per ser taxista es produeixen…

Pots signar la petició en contra a: http://www.change.org/es/peticiones/ana-botella-las-personas-con-vih-sida-tambi%C3%A9n-pueden-ser-taxistas

Per acabar en positiu, l’eurodiputada italiana Licia Ronzulli ha tornat a portar la seva filla (Victoria) a un Ple. Fa anys ja es va presentar a Estrasburg amb la Victoria recent nascuda amb l’objectiu de cridar l’atenció sobre els drets de les dones.

“Vull ser un símbol, amb la meva filla Victoria, i penso en totes les dones que no poden conciliar la seva vida professional amb la seva vida familiar”.

La Licia ho té més fàcil que moltes dones, però és un gest, tot s’ha de dir, i dins aquest sistema polític corrupte i indignant, una mica de seny s’agraeix.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s