Bienaventurados los hombres…

Bienaventurado el hombre que cuida de las mujeres de su vida. Y que ama a su pareja como a sí mismo, la realza en su grandeza y la acompaña en su lucha.

Bienaventurada la mujer por hacer lo mismo, con ella misma y con quienes la rodean.
Después de este vídeo y 30 años en este mundo me parece un buen resumen y mensaje.

Laia

 

2 thoughts on “Bienaventurados los hombres…

 1. Ja he vist el vídeo. 🙂 Molt bonic, estic d’acord amb tot el que s’hi diu. De fet, no és cap secret que considero (bé, sé) que som iguals i que les diferències que hi ha són les que hi ha d’haver per tal de fer la vida una mica més interessant.

  Sovint, però, em sento culpable per coses que ha fet el meu gènere al teu, encara que no les hagi fet jo directament, i no m’agrada ser prejutjat pel simple fet de ser un home (sentir que em diuen allò de “tots sou iguals”, o anar pel carrer de nit i haver d’avançar expressament una dona perquè està mirant espantada per sobre de l’espatlla, etc.). No vull sentir-me així tota la vida i espero que algun dia ja no calgui, perquè haurà arribat el moment en què a ningú li passarà pel cap tractar malament les dones en cap de les múltiples maneres que per desgràcia hi ha de tractar-les malament.

  Ahir portava una samarreta de la Wonder Woman, per cert. 🙂

  M'agrada

  • Hola wonder man!
   Per desgràcia no tots els homes són com tu i s’adonen del mal que ha fet el pensar que les coses masculines són millors que les femenines, perquè són diferents, ni millor ni pitjors, i en nom d’això s’han comès i es cometen moltes injustíces.
   Penso que el vídeo és una bona manera de posar de manifest que cal viure en un altre tipus de simbiosi.
   Un petó 🙂

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s